Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı havuz görmek

Rüyada dalgalı havuz görmek

Rüyada dalgalı havuz görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı havuz gördüyseniz:

  • Göreceğiniz yardım veya destekler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada dalgalı havuz görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı havuzda yüzmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı bir denizde yüzmek refaha erişileceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizi görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada çok dalgalı bir deniz görmek hastalıkların sona ereceğine, kazancın günden güne artacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı uzun saç görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, güzel bir iş fırsatına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını dalgalı görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments