Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı havuzda yüzmek

Rüyada dalgalı havuzda yüzmek

Rüyada dalgalı havuzda yüzmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada dalgalı havuzda yüzmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı havuz görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, gergin olacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı deniz yüzmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı suda yüzmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına tabir olunur.

Rüyada çok dalgalı denizde yüzmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denize yüzmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments