Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizi görmek

Rüyada dalgalı denizi görmek

Rüyada dalgalı denizi görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denizi gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizi izlemek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dalgalı deniz görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı köpük deniz görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizi görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kendisine ev alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments