Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalganın içinde kalmak

Rüyada dalganın içinde kalmak

Rüyada dalganın içinde kalmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahat edileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işlerin günden güne açılacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret eder.

Rüyada dalganın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada dalgalar içinde kalmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dalgaların içinde kalmak büyük bir proje ortaya koyacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dalga içinde kalmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalganın içinde kalmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada dalgalar altında kalmak küskünlüklerin oluşacağına, borca batacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgaların arasında kalmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalar arasında kalmak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments