Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, zenginliğe, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine inanılır.

Rüyada şiddetli deniz dalgası gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, duraklama yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli dalga görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, herkesten ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli deniz görmek büyük bir projeye girileceğine, üstünlük elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada şiddete uğramak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek başarılı işlere imza atılacağına, gelir elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak vaaz ve nasihate, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments