Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalar altında kalmak

Rüyada dalgalar altında kalmak

Rüyada dalgalar altında kalmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada dalgalar altında kalmak gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak büyük başarıların göğüsleneceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işarettir.

Rüyada dalga altında kalmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, karlı çıkacağına yorulur.

Rüyada dalgaların altında kalmak hayatının da zorlaşacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, hayallerine ulaşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dev dalganın altında kalmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalganın altında kalmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments