Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülmek dalga geçmek

Rüyada gülmek dalga geçmek

Rüyada gülmek dalga geçmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hayırlı haberler alacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gülmek dalga geçmek gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Rüyada gülmek dalga geçmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının içinden geçmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle dalga geçmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Rüyada biriyle dalga geçmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalga geçmek elinin sıkışacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanla dalga geçmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle gülmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments