Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan şeftali koparmak

Rüyada daldan şeftali koparmak

Rüyada daldan şeftali koparmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada daldan şeftali koparmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada dalda şeftali görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada daldan şeftali koparmak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada denize balıklama dalmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada arabayla suya dalmak işlerinin hemen hallolacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada daldan elma düşürmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, rahat nefes alınacağına inanılır.

Rüyada çamura dalmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada derin suya dalmak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dalda meyve görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, düşmanından uzak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments