Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda şeftali görmek

Rüyada dalda şeftali görmek

Rüyada dalda şeftali görmek sevinçli haberlere, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sırların ortaya çıkmasına, bir uzmana başvurulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dalda şeftali gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada dalda şeftali görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada daldan şeftali koparmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalet eder.

Rüyada dalda kayısı görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Rüyada denize dalmak yüzmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada daldan kiraz koparmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada daldan muz koparmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya daldığını görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Rüyada denizde derine dalmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments