Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açı doyurmak

Rüyada açı doyurmak

Rüyada açı doyurmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ekmeğinin çoğalacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, gelirinin artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada açı doyurmak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Rüyada açı doyurmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ailenin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada dolanmış ip görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalettir.

Rüyada dogum günü unutmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçların dolaştığını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada su içmek ve doymamak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada suya doymamak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada aç insanları doyurmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments