Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan kiraz koparmak

Rüyada daldan kiraz koparmak

Rüyada daldan kiraz koparmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bir fitne çıkarmaya, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada daldan kiraz koparmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Rüyada daldan kiraz toplamak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada daldan kiraz yemek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daldan kiraz koparmak hayatına yeni bir yön vereceğine, gelişim içine girileceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalda kiraz yemek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada dalda kiraz görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada denize tüple dalmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Rüyada denizin içine dalmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada havuzda dalmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayata küseceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments