Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalda kayısı görmek

Rüyada dalda kayısı görmek

Rüyada dalda kayısı görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada dalda kayısı gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Rüyada daldan kayısı koparmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan kayısı toplamak borçların artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Rüyada daldan kayısı yemek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet eder.

Rüyada dalda kayısı görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, özgüveninin artacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize dalmak çıkmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daldan şeftali koparmak kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada dalda fındık görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada kirli suya dalmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments