Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleye dalmak

Rüyada şelaleye dalmak

Rüyada şelaleye dalmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Rüyada şelaleye dalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Rüyada şelaleye dalmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına inanılır.

Rüyada şelalenin içinde olmak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yeni ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerinin çok açılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada şelalede yürümek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş şelale görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada büyük şelale görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelale altında ıslanmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments