Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalak ameliyatı olmak

Rüyada dalak ameliyatı olmak

Rüyada dalak ameliyatı olmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, doğru olanı seçeceğine delalettir.

Rüyada dalak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada dalak ameliyatı olmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana dalağı görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan dalağı görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına tabir olunur.

Rüyada dalak görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun ameliyatı görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments