Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalak görmek

Rüyada dalak görmek

Rüyada dalak görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Rüyada dalak görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işarettir.

Rüyada dana dalağı görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan dalağı görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Rüyada dalak ameliyatı olmak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments