Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce görmediğin birini görmek

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bir organizasyona katılacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine alamet eder.

Rüyada daha önce görmediğin birini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha önce ölen birinin öldüğünü görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak sadaka ya da zekat vereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada daha önce ölmüş birini canlı görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce görmediği birini görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments