Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bunun için her gün şükredeceğine işarettir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak her anlamda güçleneceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada daha önce ölen birinin öldüğünü görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Rüyada daha önce ölmüş birini canlı görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada daha önce görmediğin birini görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, verimin ve bereketin geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada daha önce görmediği birini görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments