Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine yorulur.

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Rüyada daha önce ölmüş birini yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada daha önce ölmüş birine sarılmak gittiği yolda muvaffak olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Rüyada daha önce ölmüş birini görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işarettir.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada daha önce ölmüş birini canlı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, amacına ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments