Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağları gezmek

Rüyada dağları gezmek

Rüyada dağları gezmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok daha büyük adımların atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, onlara çok bağlı olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dağları gezmek gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Rüyada dağları gezmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, özel muamele göreceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada dağlarda gezmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada dağda gezmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ gezmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ bayır gezmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağlarda gezmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada dağda gezdiğini görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments