Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda gezdiğini görmek

Rüyada dağda gezdiğini görmek

Rüyada dağda gezdiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada dağda gezdiğini gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada dağları gezmek özel hayatının renkleneceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, bolluk içine olacağına işaret eder.

Rüyada dağ gezmek bilgilerle donanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ bayır gezmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dağda gezdiğini görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, zafer elde edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dağlarda gezmek yaşama dört elle sarılacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda gezmek kazancın artacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağlarda gezmek başarılarının takdir edileceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments