Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda gezmek

Rüyada dağda gezmek

Rüyada dağda gezmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada dağda gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada dağ bayır gezmek her türlü konforsa sahip olunacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dağları gezmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağlarda gezmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada dağ gezmek elinin bolluğa kavuşacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağlarda gezmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda gezmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kazançların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda gezdiğini görmek yani babasına benzeyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments