Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ gezmek

Rüyada dağ gezmek

Rüyada dağ gezmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bütçesinin daralacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulur.

Rüyada dağ gezmek gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada dağ gezmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine inanılır.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda gezmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada dağlarda gezmek nimetin ve kazancın artacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağlarda gezmek hasta olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada dağda gezdiğini görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada dağ bayır gezmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağları gezmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments