Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere ulaşmak

Rüyada bir yere ulaşmak

Rüyada bir yere ulaşmak aile bireylerinin arasının açılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere ulaşmak gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Rüyada bir yere ulaşmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yalan söylemeye, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birine ulaşmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada istediğine ulaşmak zorlukları aşacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işarettir.

Rüyada denize ulaşmak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hedefine ulaşmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, kendisine ev alacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Rüyada zirveye ulaşmak yeni kararlar alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzüne ulaşmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments