Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğine ulaşmak

Rüyada istediğine ulaşmak

Rüyada istediğine ulaşmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, aile hayatının bozulacağına, önün açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada istediğine ulaşmak gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Rüyada istediğine ulaşmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zenginlik elde edeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zafere ulaşmak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, hayat boyu desteği olacağına inanılır.

Rüyada hedefine ulaşmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kıyıya ulaşmak huzursuzluklarından kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zirveye ulaşmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Rüyada denize ulaşmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzüne ulaşmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments