Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyıya ulaşmak

Rüyada kıyıya ulaşmak

Rüyada kıyıya ulaşmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kıyıya ulaşmak gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada kıyıya ulaşmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye ulaşmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne ulaşmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine ulaşmak umutlarının yarım kalmayacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada istediğine ulaşmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hedefine ulaşmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hedefe ulaşmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, zor günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada zafere ulaşmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments