Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne ulaşmak

Rüyada gökyüzüne ulaşmak

Rüyada gökyüzüne ulaşmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzüne ulaşmak gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada gökyüzüne ulaşmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye ulaşmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine ulaşmak işlerin düzeleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada zirveye ulaşmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada denize ulaşmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada zafere ulaşmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada istediğine ulaşmak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments