Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın tepesine tırmanmak

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, endişelerin son bulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tepeye tırmanmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu tepeye tırmanmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak maddi çıkmazların biteceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum tepesine tırmanmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments