Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın tepesinde olmak

Rüyada dağın tepesinde olmak

Rüyada dağın tepesinde olmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada dağın tepesinde oturmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ tepesine çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments