Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda uyumak

Rüyada dağda uyumak

Rüyada dağda uyumak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, dileklerinin yerine geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dağda uyumak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada dağın eteğinde uyumak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dağda uyumak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde uyumak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Rüyada yatakta uyuduğunu görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada maymunla uyumak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölen birinin uyuduğunu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle uyuduğunu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adamla uyumak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments