Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ eteği görmek

Rüyada dağ eteği görmek

Rüyada dağ eteği görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada dağ eteği gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Rüyada dağın eteğinde olmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada dağın eteğinde olduğunu görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada dağın eteğinde uyumak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada dağın eteğini görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işarettir.

Rüyada dağ eteği görmek çok mutlu olunacağına, zor durumların biteceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada etek ve gömlek görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli etek giymek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet eder.

Rüyada dantel etek görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments