Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip merdivenden inmek

Rüyada ip merdivenden inmek

Rüyada ip merdivenden inmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ip merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada ip merdivenden inmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada iple yüksekten inmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten iple inmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Rüyada dağdan iple inmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet eder.

Rüyada iple kuyuya inmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipten aşağı inmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada balkondan iple inmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada ipten inmek azalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments