Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipten inmek

Rüyada ipten inmek

Rüyada ipten inmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, şansın kaçacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada ipten inmek gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada yüksekten iple inmek hidayete ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada iple inmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, işinin başına geçeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan iple inmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iple binadan inmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada iple aşağı inmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek istediği projeleri yapamayacağına, parasının ve malının da artacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipten inmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kazançlı işlere gireceğine, heveslerinin de azalacağına yorulur.

Rüyada iple kuyuya inmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments