Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan aşağı koşmak

Rüyada dağdan aşağı koşmak

Rüyada dağdan aşağı koşmak elinin bolluğa kavuşacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, para kazanmaya yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada dağdan aşağı koşmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bayırdan aşağı koşmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayır aşağı koşmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada yokuştan aşağı koşmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada iniş aşağı koşmak her zaman kötülük için çalışacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, engellerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yokuş aşağıya koşmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak kazanca kavuşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments