Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa yürümek

Rüyada dağa yürümek

Rüyada dağa yürümek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dağa yürümek gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada dağda yürüdüğünü görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada dağ tepe yürümek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada karlı dağda yürümek iyi bir patron olacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dağların arasında yürümek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağlarda yürümek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık dağda yürümek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağlarda yürümek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağa yürümek bolluk içinde yaşayacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments