Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağda yürümek

Rüyada karlı dağda yürümek

Rüyada karlı dağda yürümek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağda yürümek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Rüyada karlı dağda yürümek yanlış yatırımlar yapacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağlarda yürümek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağ başında kar görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağları karlı görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek dağda kar görmek büyük tartışmaların yapılacağına, asla harama bulaşmayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments