Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ tepesinde olmak

Rüyada dağ tepesinde olmak

Rüyada dağ tepesinde olmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, her anlamda güçleneceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, memur ise terfi edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Rüyada dağ tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Rüyada tepe dağ görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak insanlara öncülük edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepesinde olmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada dağa tepeye çıkmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada dağın tepesine cıkmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada dağ tepesine çıkmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesine çıktığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments