Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet unutmak

Rüyada kıyafet unutmak

Rüyada kıyafet unutmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet unutmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada kıyafetlerini unutmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kazancının çoğalacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kıyafet unutmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evin anahtarını unutmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçları varsa ödeyeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada poşet unutmak işlerin yolunda gideceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada anahtarı evde unutmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada montunu bir yerde unutmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunu unutmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, üzüntülerin gideceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada palto unutmak hayal kırıklığı yaşayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments