Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca yı görmek

Rüyada amca yı görmek

Rüyada amca yı görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca yı gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada babanın amcasını görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada amca kızına sarılmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada amca evine gitmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş amcanı görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş amcaya sarılmak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin amcasını görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bolluk içinde yaşamaya, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine tabir olunur.

Rüyada amca görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada amcanın eşini görmek verilen kararların geri çekileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments