Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş amcanı görmek

Rüyada ölmüş amcanı görmek

Rüyada ölmüş amcanı görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, daha bir sevileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş amcanı gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Rüyada amcasının kızını görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ölmüş olan amcayı görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Rüyada amca ve karısını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük amcayı görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerini yoluna sokacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet eder.

Rüyada amca dayı görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amcanın oğluyla evlenmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü amcamı görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada amcamın öldüğünü duymak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments