Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın amcasını görmek

Rüyada babanın amcasını görmek

Rüyada babanın amcasını görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın amcasını gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Rüyada baba ve amca görmek yüklü siparişler alacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada baba amca görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş baba ve amcayı görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba ve amcayı görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada babanın amcasını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babamın amcasını görmek nimet ve berekete ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca ve baba görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına yorulur.

Rüyada ölmüş baba ve amca görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hep dua edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments