Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca görmek

Rüyada amca görmek

Rüyada amca görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, geçiminin zor hale geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada amca gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Rüyada amcamın kızını görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üvey amca görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada amcasının görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen amcamı görmek ticarette yol katedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yaşlı amcaya yardım etmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet eder.

Rüyada amca kızını öpmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada amca oğluna para vermek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada amca teyze görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zararının büyük olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments