Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcanın eşini görmek

Rüyada amcanın eşini görmek

Rüyada amcanın eşini görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, rahatının bozulacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet eder.

Rüyada amcanın eşini gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Rüyada eşin amcasını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada amca eşini görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcamın eşini görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada amca eşi görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, azap çektiğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada amca ve eşini görmek anne baba ile ters düşüleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Rüyada amcanın eşini görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına inanılır.

Rüyada eşinin amcasını görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcasını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments