Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca oğluyla öpüşmek

Rüyada amca oğluyla öpüşmek

Rüyada amca oğluyla öpüşmek günah işlemeyi terk edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, keyfinin kaçacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalettir.

Rüyada amca oğluyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada amca oğlunu ölmüş görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada amca oğlunu dövmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada amca oğluyla kavga etmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, başarılarının daim olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada amca oğlunun düğününü görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amcamın oğluyla evlenmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca oğluna sarılmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalettir.

Rüyada amca oğluyla evlendiğini görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sevinçli haberler geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcasının oğlunu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments