Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, halsizleşeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yiyeceğin içinde kurt görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek tamamlanmadan kalacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların yakında son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek elinin darda kalmayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecekte kurt görmek rahatın kaçacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments