Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük ev görmek

Rüyada çürük ev görmek

Rüyada çürük ev görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük ev gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Rüyada çürük ev görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük dişin sallandığını görmek bebek sahibi olunacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük diş temizletmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayatın pahalılaşmasına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada çürük havuç görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük soğan görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çürük diş görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada çürük yumurta pişirmek elinin kolunun bağlanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments