Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük vişne görmek

Rüyada çürük vişne görmek

Rüyada çürük vişne görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kısmetli kapıların açılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çürük vişne gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada çürük vişne görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada vişne çürüğü rengi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada vişne reçeli pişirmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil vişne görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada vişne rengi görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada vişne suyu ikram etmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, insanlara yol göstereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada vişne şurubu görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne kompostosu görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments