Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük meyve sebze görmek

Rüyada çürük meyve sebze görmek

Rüyada çürük meyve sebze görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük meyve sebze gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Rüyada çürük meyve sebze görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük sebze görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada çürük sebze atmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Rüyada sebze meyve satmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sebze meyve bahçesi görmek toplumda yükseleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada sebze ve meyve toplamak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin muradına ereceğine delalettir.

Rüyada sebze ve meyve bahçesi görmek çekilen hasretin biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bahçede meyve sebze toplamak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yeni kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments