Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük meyva görmek

Rüyada çürük meyva görmek

Rüyada çürük meyva görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada çürük meyva gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada çürük meyva görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu meyva yemek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada tatlı meyva yemek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, gülmeye hasret kalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına inanılır.

Rüyada meyva çekirdeği görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Rüyada meyva satın almak şansın yüzüne güleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyva fidanı görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, şansının geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ham meyva yemek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden meyva almak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments