Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar soymak

Rüyada nar soymak

Rüyada nar soymak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Rüyada nar soymak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada nar soymak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi derisini soymak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına işarettir.

Rüyada müze soymak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkabağı soymak hayır ve bereketin artmasına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mandalina soyduğunu görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada kendi yüzünü soymak elden çıkan malların geri kazanılacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada armut soymak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sucuk soymak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments