Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar kesmek

Rüyada nar kesmek

Rüyada nar kesmek yüksek tahsil yapacağına, devlete hizmet etmeye, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada nar kesmek gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Rüyada nar kesmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar ağacı kesmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada nar ve portakal görmek mal ve para sahibi olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada nar temizlemek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar fidanı görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada birinin nar yediğini görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz nar görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işarettir.

Rüyada içi beyaz nar görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments